Chirieac SPULBERĂ protestele anti-BOTNIȚĂ din Piața Victoriei. Pe cine favorizează mișcarea

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Agerpres.
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Agerpres.

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat de ce a fost o ”idee excelentă” protestul ”irațional” din Piața Victoriei. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat în direct la România TV cu privire la protestele ce iau amploare în tot mai multe state din lume. Întrebat despre cum ar trebui să privim lucrurile în țara noastră, acesta a răspuns: 

”Deocamdată, sunt lucruri diferite. În Belarus este vorba despre ultimul dictator din Europa. Nu înțeleg de ce Putin îl mai susține pentru că are cu siguranță grave probleme de imagine, nu-i mai trebuie și susținerea unui dictator, sub nicio formă. Deci acolo știm de ce iese lumea în stradă. În alte state este frustrarea pentru restricțiile impuse de Covid. Din nefericire, în România, deocamdată, ne ducem pe aceeași zonă.  Încă lumea nu resimte impactul Covid, Guvernul s-a împrumutat foarte mult și încearcă să compenseze măcar până la alegeri lucrul acesta, dar atunci când se vor simți colții crizei, vrând nevrând, vom avea și oameni în stradă din cauza situației economice. Deși românii nu ies de bună voie în stradă. Trebuie mobilizați”, a declarat Bogdan Chirieac. 

În ceea ce privește protestele din Piața Victoriei, analistul politic Bogdan Chirieac susține că acestea sunt iraționale, în favoarea guvernanților. Iată explicația.

”Cred că este o idee excelentă să ocupi Piața Victoriei cu un protest irațional. Excelent. Adică nu mai poți protesta împotriva doamnei ministru Monica Anisie, sau împotriva altor domni miniștri de pe acolo care nu au a face. Degeaba încearcă imposibilul premierul Ludovic Orban dacă nu are cu cine. Ideea de a ocupa Piața cu un protest irațional- că este irațional, nu vreau să mai port mască. Și atunci cum mă apăr de Covid?- care atrage puține persoane și dintr-o anumită zonă, blochezi un protest real, pe probleme fundamentale. S-a blocat protestul pentru imposibilitatea majorării pensiilor, alocațiilor. Deci a fost o idee foarte bună acest protest, în favoarea guvernanților”, a completat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel