EXCLUSIV  Chirieac, ȘOCAT la aflarea sentinţei lui Sorin Oprescu: Băi! Doamne! De unde? Justiţia este CANCERUL care ucide România

Vestea că Sorin Oprescu a primit 10 ani şi 8 luni de închisoare a picat ca un trăsnet în studioul DCNewsTV. Val Vâlcu a dat vestea în direct colegilor de platou. Bogdan Chirieac a avut, instant, o reacţie sonoră: "Băi! Doamne!"

Emisiunea Deferiţi mass-media a fost brusc întreruptă de ştirea zilei: Sorin Oprescu merge la închisoare pentru 10 ani şi 8 luni. Asta au hotărât judecătorii după ce procurorii au cerut o pedeapsă mai mare pentru fostul primar, care invoca, la rândul lui, o achitare. Inițial, în 2019, acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. La aflarea veştii că, mai nou, i s-a dublat pedeapsa, Bogdan Chirieac a reacţionat pe loc: "Băi! Doamne! De unde? Justiţia este cancerul care riscă să ucidă organismul numit România! Băi, oameni buni, i-a dat la prima înfăţişare 5 ani. Cum să-i dea 10 ani la a doua?"

Cozmin Guşă a completat: "Fantastic! Fantastic! De când vă spun cu justiţia! Nefuncţionarea justiţiei se confirmă: 10 ani şi 8 luni de puşcărie pentru Sorin Oprescu."

Sorin Oprescu este acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din corupţie.

"Eu nu ţin minte ca Sorin Oprescu să fi ucis pe cineva"

Guşă: "Este ceva care e unic în cazul lui Oprescu. Acum aproape 8-10 ani de zile se întâmpla ca peste tot în România ca deciziile de pedeapsă din primă instanţă să fie dublate în a doua instanţă sau să fie sporite. După aceea, după ce s-a mai liniştit statul român, s-a mers invers. Se mai dezbate şi se vine în a doua instanţă cu pedepse mai mici, ca şi în cazul lui Piedone sau în cazul altora. Sorin Oprescu este primul care deschide noul bal al dublării pedepselor în instanţa de apel. Eu nu ţin minte ca Sorin Oprescu să fi ucis pe cineva"

Bogdan Chirieac a intervenit din nou: "Nici eu nu ştiu. Ştiu doar că acest om a salvat mii de vieţi. Şi dacă o fi greşit vreodată, dom'le, mai ţineţi seama de chestiunea asta!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel