Chirieac: Singura garanție că nu vom mai avea o nouă criză în USL

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, luni, despre scandalul din USL și despre cum Traian Băsescu spune când se împacă liderii Uniunii. Analistul a subliniat că singura garanție pentru a nu mai avea o nouă criză în USL este ca PSD și PNL să meargă pe liste comune la europarlamentare. 

Cu privire la ce se va întâmpla în USL, Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3: "Dacă a ieșit domnul Băsescu să le facă programul liderilor USL, ce să mai spun? De Crăciun, domnul Băsescu ne-a trimis în vacanță liniștiți, spunându-ne că nu se rupe USL-ul, acum a ieșit domnul Băsescu să ne anunțe că nu se rupe USL-ul. Poate că liderii USL vor trage niște învățături din aceste lucruri și își vor da seama cât de mult se expun cu acest scandal politic izbucnit din senin".

Analistul politic a mai subliniat că "Singura garanție  că nu vom avea de-a face cu o nouă criză ar fi ca PSD și PNL să participe pe liste comune la europarlamentare, după care sper ca toată lumea să aibă gândul cel bun și să-și dea seama că e prea târziu ca PSD-ul să mai pună un candidat la Președinție. Să meargă în această formulă, cu un președinte unic susținut de USL și asta înseamnă că se liniștește viața politică și toată lumea se poate ocupa de economie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel