Chirieac și Palada au răbufnit la România TV. ”Faceți campanie și nu știm noi?”/”Fake news tipic!”

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Doi primari PSD au decis să-l susțină pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, nu pe Viorica Dăncilă. Sociologul Mirel Palada și analistul politic Bogdan Chirieac au avut un dialog pe acest subiect. 

Palada a răbufnit în studioul România TV: Faceți campanie pentru Pro România și nu știm noi? 

Sociologul Mirel Palada a răbufnit după ce la România TV s-a prezentat că doi ”lideri” ai PSD fac campanie pentru Mircea Diaconu, nu pentru Viorica Dăncilă. A intervenit exploziv: ”Dați-mi voie 10 secunde să explic ce zice distinsul domn Google. ”Primarul Bacăului a fost lăsat fără sprijin politic de filiala județeană a PSD”. Știre din 29 septembrie 2019. Deci de acum o lună. Deci tot veniți cu o știre de campanie politică. Dumneavoastră faceți campanie acum la Pro România și nu știm noi? Spuneți-ne ca să știm! Ați prezentat trei primari care sunt toți la Pro România. Să știu și eu dacă particip la o emisiune electorală. Măcar să iau și eu bani.”

Moderatorul TV a răspuns negativ, precizând că sunt primari importanți. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit, spunându-i lui Mirel Palada că ”Orice este emisiune electorală de o lună de zile și va rămâne așa până pe 24 noiembrie și poate și după aceea. Este evident că sunt doi primari dați afară din PSD și i-a găsit conștiința după ce au fost bine merci în PSD nu știu câtă vreme și acum i-au găsit conștiința că nu e bună Dăncilă și să fie votat maestrul Diaconu. Este ceea ce se numește un fake news. Una e să fie doi primari și alta este să vorbim despre liderii PSD care i-au restras sprijinul Vioricăi Dăncilă. E un fake news tipic. Televiziunea nu a făcut altceva decât să raporteze știrile.”

Prezentatorul România TV a întrebat ulterior dacă există nemulțumiri în PSD având în vedere că liberalii doresc alegeri pentru primari în două tururi. Cei doi invitați au reacționat imediat. 

Bogdan Chirieac: E multă nemulțumire în PNL pe actualul Guvern. Dar asta nu înseamnă că nu vor vota Klaus Iohannis, să ne înțelegem. Și cea mai multă nemulțumire e în Pro România în momentul acesta fiindcă Ponta a făcut foarte bine în prima repriză, cu dat jos de Guvern, iar în a doua repriză a luat bătaie. I-a trecut Guvernul liberal. Ceea ce pentru stânga e devastator. Deci ai dat jos tu, de centru-stânga, un Guvern de stânga și ai pus un Guvern de dreapta. Nu e în regulă. Nemulțumiri sunt peste tot. 

Mirel Palada: Trebuie să discutăm neapărat de nemulțumirile PSD. Nu ați înțeles că e campanie electorală. 

Bogdan Chirieac: Lăsați domnu` Palada. Mai îngăduiți. 

Mirel Palada: Ei, domnul Palada e mai rău. El trebuie să spună lucrurilor pe lume și trebuie să spună ce se întâmplă. Dar așa e Palada, mai rău. 

Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă?

La final, Bogdan Chirieac a fost întrebat de prezentatorul România TV pe cine vede mai bun din toate punctele de vedere: Mircea Diaconu sau Viorica Dăncilă?

”Acum când vorbim, clar Viorica Dăncilă, fără echivoc. Și v-a spus domnul Palada care e rău, așa cum e, noi tot timpul îl preluăm pe DCNews... (...) Inițial a contat partidul și acum, când a văzut lumea cum este, că e un om în regulă, e un om. E om, e femeie, e cum vreți dumneavoastră. Și văd că ține că vine și la România TV și la toate televiziunile, vrea dezbatere”, a mai precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel