Chirieac, scenariu DEZASTRUOS pentru România: Ne vom BLOCA. Îmi este tot mai clar

Bogdan Chirieac a criticat desele vacanțe oferite de guvernul socialist. Mai mult, analistul politic a prevăzut un scenariu extrem de sumbru pentru România. Potrivit acestuia, ”ne ducem pe calea Greciei”, iar lumea pare nepăsătoare și se află la ”mici și bere”.

”Țara este închisă, s-a închis administrația. Mediu privat e obligat să se închidă cu excepția turismului. Este a 5-a sau a 6-a vacanță din ianuarie. 

Este o caracteristică a socialiștilor. Domnul Ponta a dat nenumărate zile libere, apoi guvernele au făcut punți. Eu nu știu în lumea asta o țară care să se ridice fără munca. Probaibl e noua formulă a succesului.

(...) 

Ne vom bloca. Îmi este tot mai clar că ne ducem pe calea Greciei, cu excepția fundamentală că neavând moneda euro nu vom destabiliza Banca Monetară, iar pentru Romania nu se va lupta nimeni. 

Se vor duce lucrurile și în România. Din nefericire acum lumea nu ne bagă în seama pentru că e la mici și bere, la munte, la mare, dar va veni și acest moment. Până la urmă s-a dansat și pe puntea Titanicului până în ultimul moment. 

Liderul celui mai important partid din România, om cu merite incontestabile, își face al doilea concediu în vara aceasta, trei săptămâni in iulie, trei săptămâni în august, toate în afara țării. Toate în condiția în care sunt probleme grave în România.

În România se încalcă drepturile omului, sunt abuzuri inimaginabile, administrația e nefunctională, suntem pe ultimul loc la infrastructură, nu poți mări la infinit salarile bugetarilor în condiția în care mediul privat respiră greu, ai mari probleme cu colectarea de taxe. În aceste condiții explicați-mi cum poți pleca două luni în concediu”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel