EXCLUSIV  Chirieac, scenariu despre Cîțu după intervenția senzațională a lui Crin Antonescu: Jucați-o pe asta!

Facebook - Florin Cîțu
Facebook - Florin Cîțu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat pe marginea ascensiunii politicianului Florin Cîțu.

Cîțu, candidat la președinție și câștigător! ”Jucați-o pe asta!”

”Acum omenește vă întreb și pe dumneavoastră, doamna antrenori de generali, și pe directorul Vâlcu, și pe dumneavoastră stimați urmăritori ai noștri: cum să fie Cîțu premier? Cum să fie domnul Cîțu președinte PNL? Vă imaginați așa ceva? Prima parte s-a întâmplat. Cum să fie ministru de finanțe? S-a întâmplat și asta. Deci dacă mergem pe zona asta de ”ce nu a văzut Parisul” se poate întâmpla să ajungă Cîțu și președinte PNL. Dar cum ar fi să îl vedeți candidat la președinție și să câștige? Ei, jucați-o pe asta”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”, despre ascensiunea lui Florin Cîțu. 

”Domnule Chirieac, eu trăiesc în țara în care... vorbeați și eu încerc să fac cumva un mix din ce spuneați mai devreme, cu revoltele, cu cât a furat PSD-ul, infinit mai puțin decât s-a întâmplat în anul ăsta și jumătate. Totuși trăim în țara în care atunci când ni s-au tăiat pensiile și salariile, în piață se dansa dansul pinguinului, erau luate instituțiile pe sus doar pentru că cineva îndrăznea să îi zică Laurei Codruța Koveși că e, nu știu, nici măcar nedreaptă, ușor abuzivă, probând ceea ce spunea cineva. Să știți că pentru mine nu ar fi nimic uimitor să se întâmple așa cum spuneți dumneavoastră. Asta este țara în care trăiesc”, a completat Diana Tache.  ”E minunat” a adăugat Bogdan Chirieac. 

”Grăbiți-vă cu Congresul că vă saltă realesul”

Val Vâlcu a intervenit și a amintit, din istorie: ”Orban a pus Congresul cât mai în toamnă și cred că s-a gândit că va face gafe Cîțu, se va ”toci” la guvernare. Aici i-aș reaminti dlui Orban despre 1989, când, înainte de congresul PCR, oamenii lansaseră următoarea lozincă, reformulez un pic: Grăbiți-vă cu Congresul că vă saltă realesul”. 

Chirieac a întărit opinia, prin contrast cu Crin Antonescu

”Totuși, dați-mi voie că știți bine că, vorba aceea, îl apreciez ca om politic - ca om, toată viața - dar ca om politic îl apreciez foarte mult pe Crin Antonescu, care tocmai a dat un interviu la România TV” a spus Bogdan Chirieac. ”Da, senzațional” a confirmat Diana Tache. 

”Dar, dincolo de asta, dom`le, e partidul Brătienilor, în zilele noastre au fost Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu, bun, și Orban e un om cu multă experiență politică... Dom`le, cum să-l pui pe Cîțu președinte la PNL? N-am nimic, cu toată dragostea, ne vom distra, va fi frumos. Dar totuși, tu, mare liberal? (...) Va fi ceva cu totul special, dacă domnia sa candida pentru șefia USR, era de acolo Cîțu.” a spus Bogdan Chirieac, în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”.

Vezi mai mult în video. Emisiunea completă ”Miercurea Neagră”: 

Crin Antonescu, replică dură pentru candidații la șefia PNL

Crin Antonescu a  oferit un interviu-eveniment marți seară, după o lungă perioadă de absență. El a apărut într-un moment-cheie în PNL. A sugerat că cine pierde alegerile se retrage, așa cum a făcut și el la un moment dat: ”La noi, se leagă prea mult soarta partidelor de soarta indivizilor. Liderii sunt foarte importanți, dar liderii sunt trecători. Iar partidele, deși trecătoare și ele, sunt ceva mai durabile. Până la urmă, lucrurile sunt simple pentru mine. Oriunde este vorba de performanță măsurabilă, există niște criterii, niște obiective și există o responsabilitate a liderului. Ai realizat un obiectiv, continui, l-ai ratat, te retragi și lași pe altul. Eu așa am făcut la un moment dat. Așa fac și alți politicieni din afara țării. Partidul are dreptul oricând să genereze un challenge, nu e nicio dramă”, a zis Crin Antonescu la România TV în emisiunea Andreei Crețulescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel