Chirieac: S-a întâmplat o catastrofă

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că s-a întâmplat o catastrofă. 

”Eu l-am votat pe Klaus Iohannis, îl vedeți că e acasă între acești lideri europeni. Eu l-am votat, el ne reprezintă, e președintele României. Dar în ceea ce-l privește, s-a întâmplat o catastrofă. Îndată ce a câștigat în 2014 mandatul, în ianuarie 2015 a avut acel discurs dătător de speranță la CSM, în 3-4 ianuarie, în care lăsa să se înțeleagă că România se întoarce la statul de drept, după care a fost scos în decor. Rezultatul mandatului său a fost acela că nu a reușit să închidă epoca Băsescu. E o catastrofă asta! Epoca Băsescu e cea mai neagră din istoria României. Și-n epoca Ceaușescu mai găsești, când și când, lumini. În epoca Băsescu nu sunt. Klaus Iohannis nu a reușit să trântească o piatră de mormânt pe această zonă neagră din istoria României. Între altele, nu a reușit nici Schengen, nici cu MCV”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

În același timp, Bogdan Chirieac critică felul acid în care președintele a tratat-o pe premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a indicat să meargă la concertul din Sibiu, întrebat fiind de ce nu a invitat-o la Summit. 

”Nu era necesar să-i faci asta doamnei Dăncilă, faptul că premierul nu e invitat - la Summitul din Sibiu, dai senzația că vrei să ții totul pentru tine. Ce să ții pentru tine, când nu ești mare comunicator? El putea, cu imaginea sa, cu faptul că este neamț să impresioneze publicul din România. A câștigat ceva, în fața publicului, că a pus-o la punct pe Viorica Dăncilă?” a întrebat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel