Chirieac, reacție la candidatura lui Băsescu: În afara jocului! Câtă vreme ești capabil să...

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu ar urma să candideze primul pe lista PMP la alegerile europarlamentare. Ținta PMP cu Traian Băsescu în frunte este de 10%. 

Eugen Tomac, liderul PMP, a lansat strigătul ”la luptă, oameni buni”, transmițând, la Vaslui, că sunt în bătălie politică. Liderul partidului lui Băsescu afirmă că ei doresc să demonstreze ”încă o dată tuturor ipocriţilor din politică faptul că acest partid are vână şi are obiective pentru care se bate”. 

”Intrăm în această bătălie politică pentru că vrem ca Traian Băsescu să ajungă la Bruxelles, pentru că România, de când a intrat în Uniunea Europeană, are un gol imens acolo.” a mai transmis Tomac. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la România TV, că acesta este un test pentru România, unul necesar. 

”Dacă poporul român îi dă votul lui Traian Băsescu, toți cei care protestează pentru libertate, pentru autostrăzi, pentru prosperitate, sunt în afara jocului. Nu poți să protestezi pentru că nu ai autostrăzi în România, câtă vreme ești capabil să-l mai votezi o dată, și-n 2019, pe Traian Băsescu. E un test necesar pentru România și pentru români participarea sa la europarlamentare” a comentat Bogdan Chirieac, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel