Chirieac: Putea să închidă gura PSD-ului. A intrat în PENIBIL

Bogdan Chirieac a explicat că Ludovic Orban a ratat o bună șansă de a închide gura reprezentanților Partidului Social Democrat, preferând în schimb să "intre în penibil". Chirieac s-a referit la decizia liberalilor de a ataca în contencios hotărârea Guvernului care vizează pensiile pentru grupele I și II de muncă. 

"Știți cum putea Ludovic Orban să închida gura PSD-ului, efectiv? Putea să spună în felul următor, dar el nu a spus partea esențială. El a spus doar partea a doua cu care a intrat în penibil. Prima parte putea să fie așa: PNL cere plafonarea pensiilor speciale, pentru nu este normal să primești 450 de milioane pensie de la statul român și cu banii care se economisesc de acolo să majorăm pensiile de la grupele I și II de muncă. Dacă făcea această declarație, sfârâia. Numai că Ludovic Orban nu a făcut-o," a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

PNL a anunțat recent, prin vocea liderului Lodovic Orban că va ataca în contencios administrativ hotărârea de Guvern care vizează pensiile pentru grupele I și II de muncă.

"Biroul Executiv al PNL a hotărât atacarea în instanța de contencios administrativ a Hotărârii de Guvern nr. 291/2017, care instituie o gravă discriminare pentru cei care au muncit o viață, în condiții grele, în grupa I și grupa II de muncă, nepermițând majorarea pensiilor pensionarilor din grupa I și II de muncă care s-au pensionat până la data de 1 ianuarie 2011. Până miercuri vom pregăti plângerea prealabilă și acțiunea în contencios", a spus Orban, la Parlament.

Orban a precizat că a solicitat fiecărei filiale județene a PNL să pună la dispoziția pensionarilor un avocat din partea partidului care să ofere consultanță juridică și să ajute la întocmirea documentelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel