Chirieac: ”PSD - PNL, relație intimă. Ce este: fetiță, băiețel?” / Replica lui Ciolacu

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o serie de întrebări lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, care a făcut și un anunț tranșant legat de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

Iată dialogul care a avut loc la Antena 3, luni seară, între Bogdan Chirieac și Marcel Ciolacu:

Bogdan Chirieac: Domnule președinte, orice s-ar spune că există o relație între PSD și PNL, un fel de hârjoană așa, eu aș îndrăzni să cred că este de-a dreptul o relație intimă între partidele dumneavoastră. Să ne așteptăm cumva și la un produs de concepție al acestei relații? Adică așteptați un partiduleț mai mic? Și, dacă îl așteptați, ce este: fetiță, băiețel? Ar fi interesant în momentul acesta.

Marcel Ciolacu: Presupun că este o întrebare retorică. Domnule Chirieac, dacă am fi trăit, repet, în acea Românie normală pe care președintele Iohannis a invocat-o în campania electorală, ar fi fost normal ca PSD să aibă o comunicare instituțională cu PNL. Acest lucru nu este! Se și vede. Între președintele Camerei sau președintele Senatului și prim-ministru (n.r. Ludovic Orban) nu există nicio comunicare instituțională!
 
Noi nu primim informări în ceea ce privește situația pandemiei! Ca să nu mai vorbim de cifrele economice pe care le aflăm din presă sau de la agențiile din străinătate. Îmi pare rău să vă dezamăgesc... nu o să existe niciun produs comun. 

Bogdan Chirieac: Produsul de concepție, care ar putea fi binele și sănătatea României, din nefericire, ne spuneți că nu va apărea.

Marcel Ciolacu: Ar fi fost România normală. Sub nicio formă România normală nu este ca președintele statului să iasă și să atace partidul de opoziție. Nu există în niciun stat democratic din Europa așa ceva. Poate ar fi trebuit să iasă să facă un apel pentru toate partidele și forțele politice, să ne cheme la Cotroceni, să ne așezăm toți la masă cu specialiștii, să facem o bună practică de comunicare, pentru ca românii să nu asiste la ceea ce se întâmplă astăzi. 

Bogdan Chirieac: Când să ne așteptăm la o moțiune de cenzură, la jumătatea lui august, după 1 septembrie, în funcție de susținerea sau nu a alegerilor locale, dacă puteți elabora un pic?

Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare, avem cartea neagră a guvernării, atât economic, cât și în ceea ce privește epidemia. Vom finaliza și un program economic cu care să mergem la Cotroceni, dacă această moțiune de cenzură va trece. Eu am spus că voi depune o moțiune de cenzură când voi fi sigur sută la sută că ea va trece. Am discuții cu toți liderii politici cu reprezentare în Parlament cu privire la susținerea acestei moțiuni. Cu certitudine, vom depune o moțiune de cenzură. Mai mult ca sigur, în luna august!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel