EXCLUSIV  Chirieac: PSD, eșec catastrofal în opoziție. Ciuvică. Doar așa poate apărea schimbarea

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au comentat subiectul momentului de pe scena politică: formarea noului guvern. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au revenit la DC News TV, la emisiunea „MIERCUREA NEAGRĂ”.

Bogdan Chirieac a afirmat că „ce s-a întâmplat la constituirea Parlamentului arată că PSD nu ține seamă de ceea ce l-a făcut să piardă după 2016.”

„OUG 13 a fost dată noaptea ca hoții, așa s-a reproșat. PSD nu avea ce să caute în Parlament la 3 dimineața. Domnul președinte Ciolacu ne-a spus că vor face opoziție și PSD începe cu un eșec catastrofal în activitatea de opoziție. Nu ai cum să validezi Parlamentul în mijlocul nopții, fără îndeplinirea cutumelor parlamentare și văd că aceeași bătaie de joc se întâmplă acum, în Comisia de audiere a miniștrilor”, a explicat Chirieac la DCNewsTV.

Ciuvică: Doar așa poate apărea schimbarea 

După afirmația lui Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică a spus că „o schimbare poate să apară doar dacă se trezește, dacă se mișcă o masă critică în interiorul PSD, care să spună șefilor că e cazul să-și vadă de treburile lor.”

Ciuvică a mai spus că, „dacă n-o să se schimbe la nivelul conducerii nimic, ăsta va fi programul în continuare. Nimic deosebit față de ce-am văzut de un an și ceva. Ei vor face genul ăsta de opoziție, se vor certa cu cei de la putere, o vorbărie goală. În esență, acțiunile PSD-ului vin să sprijine, practic, scopurile domnului Iohannis.”

Bogdan Chirieac: Asistăm la o mascaradă 

Înainte de emisiunea cu Mugur Ciuvică de la DCNewsTV, Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, că „asistăm la o mascaradă, la fel cum a fost înființarea la 3 noaptea a Parlamentului și președinților de Cameră. Acum asistăm la o mascaradă la formarea guvernului. N-avem ce spune.”

Apoi, Bogdan Chirieac a atras atenția privind „eșecul înspăimântător al PSD de a face opoziție.”

„Devin foarte serios și vă fac cunoscută îngrijorarea mea profundă. Eșecul înspăimântător al PSD de a face opoziție. PSD-ul dovedește că nu învață nimic din ce s-a întâmplat, după câștigarea în 2016 cu o manieră categorică a alegerilor. I s-a reproșat că a dat OUG 13 noaptea ca hoții, că era 8 seara. Ce căuta PSD în Parlament la 3 dimineața? Noaptea ca hoții! O chestiune fundamentabilă și imposibil de explicat.”, a declarat Bogdan Chiriac la Antena 3.

„De ce participă PSD la această mascarada de audieri?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel