Chirieac, previziune explozivă pentru Guvernul Dăncilă. Lovitură, cu sprijinul lui Iohannis

Bogdan Chirieac, Antena 3
Bogdan Chirieac, Antena 3

DIICOT a deschis oficial ancheta in rem privind faptele de înaltă trădare de care președintele PNL, Ludovic Orban, o acuză pe premierul Viorica Dăncilă. 

Întrebat, la Antena 3, dacă va avea curaj procurorul-șef al DIICOT să o ancheteze pe Viorica Dăncilă, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: ”Toată problema este de curaj. De la bun început, plângerea penală a fost făcută pentru ca Viorica Dăncilă să fie suspendată de președinte și pentru a putea să cadă Guvernul. Apoi, a fost o reacție internațională la nivel diplomatic și au lăsat-o mai jos. Acum, toată chestiunea este de curaj. Are curaj dl Horodniceanu s-o pună sub acuzare pe doamna Dăncilă? Dacă are curaj, va cere președintelui suspendarea primului ministru pentru a începe ancheta penală, atunci, România nu va mai avea premier, nu va mai avea Guvern. Ce n-a reușit moțiunea se va reuși, din nou, pe calea procuraturii.”

Solicitat să facă o previziune dacă va avea curaj Horodniceanu s-o urmărească penal pe Viorica Dăncilă, analistul politic a răspuns: ”Dacă-l ajută și dl Iohannis, eu cred că da!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel