EXCLUSIV  Chirieac, previziune despre lupta USR PLUS - PNL: Voiculescu a pierdut o bătălie, nu războiul

Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat situația USR PLUS și a PNL, după demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

"Nu am văzut, până acum, o asemenea sforţare din partea preşedintelui Iohannis şi a unui întreg sistem împotriva lui Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu a pierdut o bătălie, dar nu a pierdut războiul. Cei aliniaţi în spatele său vor dori, în continuare, să apese şi nu mă refer că mâna dreaptă sau adevăratul ministru al Sănătăţii a uitat să pună în declaraţia de interese că este acţionar la o firmă de distribuţie de medicamente, de 100 de milioane de euro pe an. A uitat să treacă asta în declarația de avere. Cu o mână semna la Ministerul Sănătăţii şi cu cealaltă probabil că distribuia medicamente", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Deferiți mass-media", de la DCNews TV.

"Acele minciuni sunt noul adevăr pentru Vlad Voiculescu"

"Războiul se întinde, acum, de-a lungul şi de-a latul planetei. România este doar picătura din ocean şi eu cred că istoria asta a progresismului nu s-a scris încă în ţara noastră, va trebui să traversăm deșertul cu ei. Sunt convins de asta. Eu sper că poporul român va respinge din aberaţii. Aţi constatat minciunile ordinare spuse de Vlad Voiculescu, în aşa-zisa sa conferinţă de presă cu aşa-zisa presă care încerca să îi ia scamele de pe sacou. Problema este că omul nu avea nicio clipă conştiinţa faptului că spune acele minciuni. Acele minciuni sunt noul adevăr pentru Vlad Voiculescu şi pentru cei ca dânsul.

"Este un val uriaş, foarte greu de oprit"

Se vehiculează, deja, că Vlad Voiculescu este un erou. Nu că a fost demis, cum s-a întâmplat în realitate, pentru incompetenţa sa criminală. Nu mă feresc de cuvinte. Nu! El a fost demis. Se legendează şi este un val uriaş, foarte greu de oprit. Singurul care ar putea să îl oprească ar fi preşedintele Iohannis, dar cred că şi dânsului îi este teamă să se pună cu acest val. În comoditatea dânsului, în confortul dânsului, a zis "lasă, l-am demis, l-am schimbat, atât". Se va spune că Vlad Voiculescu este eroul care s-a luptat cu sistemul şi sistemul l-a dat la o parte, dar asta nu înseamnă că nu va continua să lupte. Atenţie mare!", a mai spus analistul politic.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel