Chirieac: Ponta dorește preluarea PSD. Cel mai mare DUȘMAN al lui Dragnea

Analistul Bogdan Chirieac a comentat ultimele replici dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea. Chirieac este de părere că Victor Ponta dorește să preia din nou conducerea Partidului Social Democrat. 

"În mod evident domnul Ponta are un proiect politic care nu se mai suprapune cu proiectul politic al domnului Liviu Dragnea și chiar al PSD-ului. Se impune Victor Ponta în acest moment. El este un foarte bun vorbitor. E un om cu experiență și un om cu carismă, cu credibilitate. Va fi din acest moment cel mai mare dușman al domnului Dragnea. Domnul Dragnea nu va fi pândit doar de domnul Iohannis și de statul de drept, îl mai are și pe domnul Ponta în spate. Plus gravele dificultăți cu conducerea țării și a partidului," a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Analistul Bogdan Chirieac spune că Victor Ponta dorește să preia din nou PSD-ul, însă Liviu Dragnea nu poate fi îndepărtat politic. 

"Din momentul în care s-ar întâmpla ceva cu Liviu Dragnea, domnul Ponta are cale liberă. Liviu Dragnea nu poate fi îndepărtat politic pentru că s-a dovedit un politician redutabil și spun asta fiindcă am văzut rezultatele la ultimele două rânduri de alegeri. Cel mai bun scor al PSD-ului este făcut cu Dragnea, deci omul e redutabil," a mai spus Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel