Chirieac: Pe 13 ianuarie 2020, Bucureștiul va fi o imensă parcare

Luni încep școlile, ceea ce înseamnă o creștere a valorilor de trafic, atât în București, cât și în alte mari orașe din țară.

Gabriela Firea a anunțat duminică înființarea unui Comendament de trafic pentru a pregăti măsurile necesare fluidizării traficului în Capitală, unde se așteaptă aglomerări în toate sectoarele.

Legat de această situație, analistul Bogdan Chirieac a afirmat:

”Părinții o să-și ducă copiii la școală, cei dintr-un sector în alt sector și uite așa toți părinții se duc, se întorc cu mașinile. Bine că știm, asta-i informația: mâine Bucureștiul va fi o imensă parcare. Asta e realitatea”, a spus Bogdan Chirieac.

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunță că programul Autobuzul Școlar a fost extins, iar începând de luni, 6.000 de elevi din cinci școli din București din Sectoarele 1 și 6 vor veni la cursuri cu acest mijloc de transport.


”Mâine dimineață (luni, n.r.), elevii din 5 școli din București din Sectoarele 1 și 6 vor putea folosi autobuzul școlar. Este vorba despre 6.000 de elevi care vor putea să vină la cursuri cu autobuzul școlar", a anunțat Gabriela Firea duminică, la comandamentul de trafic, organizat cu prilejul începerii noului semestru școlar.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27