Chirieac: Pe 13 ianuarie 2020, Bucureștiul va fi o imensă parcare

Luni încep școlile, ceea ce înseamnă o creștere a valorilor de trafic, atât în București, cât și în alte mari orașe din țară.

Gabriela Firea a anunțat duminică înființarea unui Comendament de trafic pentru a pregăti măsurile necesare fluidizării traficului în Capitală, unde se așteaptă aglomerări în toate sectoarele.

Legat de această situație, analistul Bogdan Chirieac a afirmat:

”Părinții o să-și ducă copiii la școală, cei dintr-un sector în alt sector și uite așa toți părinții se duc, se întorc cu mașinile. Bine că știm, asta-i informația: mâine Bucureștiul va fi o imensă parcare. Asta e realitatea”, a spus Bogdan Chirieac.

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunță că programul Autobuzul Școlar a fost extins, iar începând de luni, 6.000 de elevi din cinci școli din București din Sectoarele 1 și 6 vor veni la cursuri cu acest mijloc de transport.


”Mâine dimineață (luni, n.r.), elevii din 5 școli din București din Sectoarele 1 și 6 vor putea folosi autobuzul școlar. Este vorba despre 6.000 de elevi care vor putea să vină la cursuri cu autobuzul școlar", a anunțat Gabriela Firea duminică, la comandamentul de trafic, organizat cu prilejul începerii noului semestru școlar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel