Chirieac: Orban nu e conștient. Face declarații sub presiunea instanței

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a răzgândit privind numirea șefilor DNA și DIICOT și de la Traian Băsescu la Klaus Iohannis, liberalul are părere contrar opuse, fiind aspru taxat de către analistul politic Bogdan Chirieac.

Băsescu versus Iohannis. Orban, două viziuni total opuse 

”Păi președintele României nu este membru al niciunui partid politic, om politic este ministrul Justiției care este membru al unui guvern numit politic și care ascultă de partidul de la guvernare. Numirea procurorilor șefi de către președinte reprezintă singură garanție a non partizanatului politic.” a spus Ludovic Orban, președintele PNL, cu privire la proiectul prezentat de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

În urmă cu patru ani, când președinte era Traian Băsescu, Ludovic Orban afirma: ”Atât timp cât procurorul general, șeful DNA, șeful DIICOT sunt numiți de Președinte, întotdeauna va exista interferență în justiție și întotdeauna o să existe tentative de comandă politică”.

Chirieac: Nu conștientizează rolul istoric pe care poate să-l aibă

”Eu doresc ca dl Orban să țină seama... Unora li se umflă capul! Dl Orban nu e conștient de poziția istorică pe care o are. El vine după Crin Antonescu și coboară în acest partid de 150 de ani în legătură directă cu istoria națională a României. Dl Orban face niște declarații sub presiunea instanței în acest moment și nu conștientizează rolul istoric pe care poate să-l aibă. Nu poți să fii sub Raluca Turcan sau poți să fii, se poate și asta” a spus analistul Bogdan Chirieac, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel