Chirieac: Nu cred că Soros dorește instaurarea unei dictaturi în România

Bogdan Chirieac, invitat în platoul România TV, a vorbit despre interdicția pe care o are miliardarul George Soros în Marea Britanie, dar și despre sprijinul pe care acesta l-a oferit administrației Clinton. Analistul politic s-a referit și la ipoteza că Soroș vrea să instaureze o dictatură în România.

”Soros nu are dreptul să călătorească în Marea Britanie fiindcă a speculat asupra lirei sterline la începutul anilor '90 și a prăbușit lira sterlină.

Statul britanic i-a interzis să mai intre în Marea Britanie. Nu cred că i s-a ridicat interdicția, dar a avut interdicție două decenii, cel puțin. În același timp, George Soros, aflat la o vârstă respectabilă în acest moment, a fost decorat în departamentul de stat pentru eforturile sale de implementare a democrației, fosta lume comunistă.

Americanii sunt mai puțin ipocriți decât suntem noi, europenii, și în orice caz, în comparație cu românii sunt la nivelul de la 0 la 100, în SUA este perfect legal ca om de afaceri să sprijini un partid politic, deschis. Pretenția omului de afaceri este ca partidul respectiv, odată ajuns la putere, să sprijine apoi pe cel care i-a dat banii.

Românii sunt mai puțin obișnuiți cu acest mod de a face politică, dar în SUA, corporațiile, companiile, oamenii de afaceri sprijină un partid politic sau altul, prin donații. Soros a sprijinit Partidul Democrat. După ce face această donație, dânsul cere ca statul să îl ajute să își dezvolte afacerea, să creeze locuri de muncă și să plătească mai multe impozite. În cazul domnului Soros, el a investit foarte mulți bani în Europa de Est, inclusiv în România, în rețelele de influență care erau promotoare ale valorilor democratice. Nu cred că Soroș dorește instaurarea unei dictaturi în România”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel