Chirieac: MOȚIUNEA de CENZURĂ NU VA TRECE. Am primit informaţii

Senatul Romaniei
Senatul Romaniei

Bogdan Chirieac a anunţat, la Antena 3, că moţiunea de cenzură de mâine nu va trece.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, că potrivit ultimelor informaţii de pe scena politică, moţiunea de cenzură de mâine nu va trece.

"Cu 23 de ore înainte de moţiune - chiar acum am primit informaţiile - moţiunea de cenzură nu trece. Nu MAI trece. Se pare că sunt multe lucruri care pun sub semnul întrebării voturile parlamentarilor care nu sunt mulţumiţi de Guvernul Dăncilă. Primul dintre acestea este nesiguranţa totală în legătură cu viitorul guvern. Deci ideea că s-ar putea forma un nou guvern PSD - Pro România - ALDE este neverosimilă şi e considerată tot mai neverosimilă de către parlamentarii din ALDE, Pro România, din grupul minorităţilor naţionale şi chiar din UDMR. Atenţie, de UDMR noi am vorbit foarte puţin. Acolo sunt nişte parlamentari, nişte politicieni de foarte bună calitate.

A doua chestiune: hotărârea ÎCCJ de achitare a lotului ANRP din care figura proeminentă e doamna avocat Ingrid Mocanu, hărţuită patru-cinci ani de zile, terorizată. Situaţie coroborată cu jocul acesta absurd înregistrat ieri prin refuzul procurorilor din CSM să se prezinte la serviciu, pentru a nu o numi pe doamna Adina Florea şef al secţiei speciale, lucrul acesta a arătat multor parlamentari că statul subteran nu a fost înfrânt şi că aşteaptă doar un prilej doar pentru a ieşi din nou la supafaţă şi a-şi săvârşi abuzurile", a declarat Bogdan Chirieac.

Ce poate oferi Viorica Dăncilă

Întrebat ce le poate oferi Viorica Dăncilă parlamentarilor care nu vor vota moţiunea, Bogdan Chirieac a declarat: "Problema nu se mai pune că le oferă doamna Dăncilă ceva ci oamenii îşi dau seama ce se ascunde dincolo de prăbuşirea acestui guvern. Există această nebunie în a desfiinţa Secţia Specială, palidă garanţie vizavi de abuzurile din justiţie. Dar totuşi este tot ceea ce are societatea românească în plus". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel