Chirieac: Mircea Diaconu a câștigat când a strâns semnăturile

[] []

02 apr 2014 / 17:04
Salveaza PDF Comentarii

Mircea Diaconu a fost învins de sistemul care a reușit să-și ia revanșa, după ce actorul a reușit să strângă în numai câteva zile semnăturile pentru depunerea candidaturii la europarlamentare, este de părere analistul Bogdan Chirieac.

"Atunci când domnul Diaconu a strâns cele 130.000 de semnături pentru această candidatură spuneam că domnul Diaconu a câștigat deja. A învins sistemul", a declarat Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la RTV.

"Și atunci a fost victoria lui Mircea Diaconu împotriva sistemului. O victorie clară, o victorie hotărâtă de oameni. Acum are loc revanșa sistemului. Era evident că dânsul nu putea să candideze, că sistemul urma să se opună și cred că lucrul acesta nici nu mai are relevanță pentru Mircea Diaconu. El a câștigat atunci când în patru zile a strâns cele peste o sută de mii de semnături din toată țara, oameni care ar fi dorit să fie reprezentanți de el în Parlamentul European.

Fiecare semnătură însemna un vot pentru Mircea Diaconu. Aceste semnături au fost aruncate la coș. Există un precedent memorabil, de acum aproape doi ani de zile, în vara lui 2012 au fost aruncate la coș 8,4 milioane de voturi și n-a clipit nimeni din România și nici din afara ei.

Mircea Diaconu a câștigat în momentul în care a strâns numărul necesar de semnături. În aceste momente istorice, Mircea Diaconu nu poate activa în prima linie a politicii", a mai declarat Bogdan Chirieac.  

   


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26