Chirieac: Mi-e teamă că Iohannis are mare dreptate

Sâmbătă, 15 iulie, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că, „în privinţa bisericii, mi-e teamă că domnul preşedinte Iohannis are mare dreptate”.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Bogdan Chirieac a precizat următoarele: „Câteodată, preşedintele are dreptate. Câteodată, nu. E şi el om, chiar dacă e preşedinte. În privinţa bisericii, mi-e teamă că domnul preşedinte Iohannis are mare dreptate. În general, în special Biserica Ortodoxă Română trebuie să se reclădească."

De asemenea, a mai spus că: „Am văzut că alte biserici din această lume, pentru a-şi duce menirea la bun sfârşit, trebuie să aibă cu ce, în primul rând. Eu nu cred că dacă se impozitează biserica se vor obţine prea mulţi bani. Şi cu banii respectivi ce să faci? Să plăteşti pensii de 10.000 de euro, cât au ajuns unele pensii speciale? Sau să plăteşti 50.000 de euro indemnizaţie pentru taţi? Aşa cum s-au dat prin nişte legi imbecile votate de Parlamentul României şi aprobate de toată lumea prin mod tacit, de frică sau din alte motive, la vremea respectivă. Cred că soluţia pentru a avea bani la buget şi un minimum de bani pentru dezvoltarea ţării ar fi, pe de o parte, să îndrepţi legile aberante."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel