Chirieac: Mișcare politică excelentă

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că decizia Biroului Politic Judeţean al PNL Maramureş de a aproba candidatura Camera Deputaţilor a Vioricăi Cherecheş, mama primarului băimărean suspendat, Cătălin Cherecheş, este "o mișcare politică excelentă".

"Mie mi se pare o mișcare politică excelentă. Dl Cătălin Cherecheș a luat 70% în Baia Mare fiind în pușcărie. Înseamnă că populația din Baia Mare nu are încredre în organele statului. Omul ăla nu era acuzat pentru crimă, viol multiplu, trafic de carne vie, terorism. De ce se încăpățânau să îl țină adânc în pușcărie, n-am înțeles.

Din pușcărie, omul s-a victimizat, a avut campanie electorală. Băimărenii au spus: «n-avem încredere în acuzațiile voastre, avem încredere în omul nostru». S-a mai întâmplat asta în multe localități și orașe din țara noastră - Craiova este un exemplu tipic.

Cea mai bună soluție găsibilă era aceasta: merge mama lui, care aflu că este un distins medic, deci este și respectat în comunitate, și PNL mizează pe faptul că va obține un scor foarte mare mergând mama d-lui Cherecheș", a declarat Bogdan Chirieac, joi seară, la Realitatea TV, în emisiunea moderată de Lavinia Șandru.

"Eu cred că singurul fenomen care poate curăța clasa politică se numește cetățeanul votant", a adăugat analistul politic.

Mama primarului suspendat Cătălin Cherecheş, Viorica Cherecheş, va deschide lista PNL Maramureş pentru Camera Deputaţilor ca urmare a votului favorabil al Biroului Politic Naţional, a anunţat joi liderul filialei, Mircea Dolha.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel