Chirieac: Dacă se întâmplă acest lucru, guvernul va pica!

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat posibilitatea schimbării guvernului imediat după alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Potrivit lui Chirieac, totul depinde de sentinţa pe care o vor da judecătorii de la Înalta Curte în cazul lui Liviu Dragnea pe 27 mai.

"Sper că statul subteran nu va transforma completul de cinci judecători  într-un pluton de execuţie. Dacă pe 27 mai există nu un complet de judecători, ci un complet de execuţie, da, săptămâna viitoare pică guvernul. Dacă doamna Dăncilă, care a cedat farmecelor statului subteran, cântecelor de sirenă ale statului subteran, consideră că va rămâne prim-ministru, cred că se înşeală", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 în emisiunea Oanei Zamfir. 

Cu doar o zi în urmă, preşedintele României, Klaus Iohannis, anunţase că nu va mai accepta nicio nominalizare de premier de la PSD, dacă social-democraţii vor decide să schimbe iar guvernul. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru 27 mai, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel