Scena politică în 2021. Chirieac: A semnat cu propria mână CAPITULAREA

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ce ar urma să se întâmple în 2021 pe scena politică, pornind de la o analiză a jurnalistului Ion Cristoiu.

"Eu cred că Iohannis va încerca să revină în prim-plan. Maestrul Ion Cristoiu are o analiză interesantă. Eu aş spune că domnul Iohannis a pierdut bătălia politică pentru că PNL s-a clasat pe locul doi, dar, mai grav decât atât, a semnat cu propria mână capitularea, atunci când a introdus USR la guvernare. În opinia mea, USR nu este un aliat discret al PNL. Este cel mai mare competitor al PNL, este partidul care va încerca prin toate mijloacele să canibalizeze PNL-ul, să îl desfiinţeze, să îl bage pe linia PNȚCD-ului şi nu exagerez deloc fiindcă am văzut ce tip de doctrină, de politică, de oameni propulsaţi în prima linie are USR.

"Barna nu se va  lăsa până nu va acapara toată puterea"

L-am văzut şi pe domnul Dan Barna care, dincolo de alte lucruri, este un lider politic nu de tip nou, ci de tip foarte vechi, dar extrem de abil. Acest om, odată agăţat de putere, nu se va  lăsa până nu va acapara toată puterea. Nu spun asta în sens peiorativ sau negativ. Pur şi simplu este o constatare. Este un om politic foarte puternic Dan Barna, mai puternic, acum, decât partenerii săi din PNL, poate cu excepţia lui Ludovic Orban, care este dat deoparte de către propriii oameni din partid.  Mai departe, preşedintele Iohannis va fi foarte tăcut o vreme fiindcă va încerca să se distanţeze de dezastrul economic", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel