Răspunsul lui Chirieac, întrebat dacă Dragnea a bătut palma cu serviciile

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit luni despre Congresul PSD și prestația lui Liviu Dragnea în fruntea social-democraților. După comentariile sale din emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, Bogdan Chirieac a primit o întrebare cheie din partea moderatoarei Dana Grecu.

”Eu cred că dl președinte Liviu Dragnea are un plan bine stabilit, care nu ține de ce spunem noi la televiziune, sau partidul, sau dl președinte Iohannis, sau alte partide.

(...) După ce a câștigat bătălia cu masele interne ale partidului, a câștigat bătălia internă, impunându-și toată echipa. A fost aproape dl Constantin Niță să strice puțin planurile acolo, dar nu s-a putut, mai ales că am văzut și cum s-a votat, am fost ieri toată ziua la congres.

Deci, dl Dragnea a procedat exact ca un lider de primă mărime. Care este ultimul obstacol? Acela de a arăta că Guvernul actual este, de fapt, Guvernul care ține de Liviu Dragnea, Guvernul PSD. Și, pentru acest motiv, pentru a da acest semnal, dl Liviu Dragnea va face o remaniere guvernamentală. Va fi o nouă politică, o nouă viziune.

[citeste si]

Sigur că nu știu noua politică, noua viziune. Am văzut discursul domniei sale, am salutat, ca și Radu Tudor, fără îndoială, faptul că va întări și mai mult statul de drept, serviciile ș.a.m.d, cum a spus-o dl Dragnea în discurs”, a declarat Bogdan Chirieac, moment în care Dana Grecu a intervenit: 

”Sunteți ironic, dle Chirieac? Dvs sugerați că dl Dragnea a bătut palma cu serviciile?”

”Dacă mă întrebați, eu nu cred. Știți de ce? Fiindcă serviciile astăzi sunt atât de puternice, încât n-au nevoie să bată palma cu nimeni.

(...) Dl Liviu Dragnea a acționat categoric ca un om politic, până la un punct: în tot Congresul PSD de ieri nu s-a vorbit despre motivul pentru care a fost organizat congresul, și anume ancheta DNA vizavi de dl Ponta. Despre acest lucru nu s-a spus un cuvânt”, a replicat analistul politic.

Întrebat ce înțelege din asta, Bogdan Chirieac a răspuns că ”este prea devreme deocamdată” pentru o concluzie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel