EXCLUSIV  Întrebare FULGER pentru Vălean. "Problemă URIAȘĂ"

I-am adresat o întrebare fulger Adinei Vălean, în cadrul dezbaterii online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, eveniment organizat de DC Media Group.

"Eu am o întrebare scurtă, ținând seama de bogata experiență pe care o aveți și ca europarlamentar, Comisar European acum și ca liberal de multă vreme. Credeți că România va putea absorbi acea sumă de până la 31,2 miliarde de euro? Și când se va întâmpla asta, pentru că până acum absorbția fondurilor europene a fost profund deficitară. Avem o problemă uriașă în absorbția fondurilor europene. Și atunci, ce aţi recomanda Guvernului României? Ce ar trebui să schimbe Parlamentul?"

Adina Vălean: "Eu cred că este o oportunitate, pentru că acești bani sunt condiționalități mai reduse. Ce trebuie să facă am zis! Trebuie să scrie proiectele cât mai repede, astfel încât, până în aprilie anul viitor să-l putem pune pe masa Comisiei, pentru a ne asigura, pentru a ne rezerva banii, pentru că dacă nu-i folosim noi, îi folosesc alții. Cred că este o oportunitate extraordinară și cred să există capacitate și dorința Guvernului de a arăta că se poate".

Vezi aici întregul interviu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel