Chirieac: Vom ajunge în situația în care își va ucide adversarul politic

Protest 10 august
Protest 10 august

Ieri seară, președintele CCR, Valer Dorneanu a fost atacat de protestatari, iar la concursul de proiecții din Piața Constituției, manifestarea internațională a fost tulburată de apariția mesajului "Jos PSD" pe Palatul Parlamentului. Chestionat la Antena 3 în legătură cu aceste evenimente, Bogdan Chirieac spune că dacă se continuă acest ritm, foarte curând s-ar putea ajunge la situația în care cineva ar putea să-și ucidă pur și simplu adversarul politic. 

"Ce să spui despre asta, decât să te întrebi unde sunt autoritățile. Procuratura nu investighează. Procuratura în acest moment este #rezist și nu aplică legea. Dacă ar aplica legea, nu ar fi escaladat violența și agresivitatea în societatea românească. Dânșii nu investighează astfel de manifestări și nu deschid dosare penale," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3, referitor la momentul în care Valer Dorneanu a fost urmărit și înjurat de protestatari.

Mai departe, Chirieac spune că persoanele care au realizat mesajul anti PSD la concursul internațional de ieri din Piața Constituției trebuie anchetate, altfel, dacă se vor tolera în continuare astfel de lucruri s-ar putea atinge un vârf al violenței de neimaginat. 

"Probabil că Parchetul nu va face absolut nimic. Finalul, dacă se va continua așa, la fumat de marijuana sau altceva, este că cineva va omorî, va ucide pur și simplu un inamic politic de-al său. Acolo ne ducem în mod clar. Acum e violență, agresivitate sub toate formele. Aseară a fost o tulburare a unei manifestări internaționale unde era și emblema Bucureștiului. Înțeleg că acest concurs de proiecții de la Palatul Parlamentului nu conținea nici o chestiune politică. Domnul procuror general probabil consideră că nu s-a încălcat nimic și că este normal să fie așa ceva. Pe această linie la care se pot adăuga susținătorii lui Dacian Cioloș, care sunt la rândul lor extrem de violenți, în final vom avea și astfel de lucruri," a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel