Chirieac: În cazul Diaconu, PNL a făcut ce trebuia

Diaconu: Cred că mai am puține zile, pentru că cineva vrea să mă ucidă
Diaconu: Cred că mai am puține zile, pentru că cineva vrea să mă ucidă

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că PNL a acționat așa cum trebuie în cazul lui Mircea Diaconu, care a fost scos de pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

"Eu îl apreciez foarte mult pe maestrul Mircea Diaconu. Voi semna și eu pentru susținerea sa la europarlamentare. Dar eu cred că, în cazul Mircea Diaconu, PNL a făcut ce trebuia", a spus analistul politic, vineri, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

El a adăugat că prin excluderea marelui actor de pe lista pentru Parlamentul European, formațiunea condusă de Crin Antonescu a vrut să evite riscul de a i se interzice să aibă observatori în secțiile de votare, fapt ce ar fi reprezentat un "dezastru electoral pentru PNL".

"În România nu există legi. Și exista un risc real pentru Partidul Național Liberal - să fie pus pe listă dl Mircea Diaconu și să fie contestat. Lege nu există. Există de multe ori, din nefericire, bunul-plac, și exista posibilitatea ca PNL să nu aibă dreptul să aibă observatori în cele 17.000 de secții de votare din această țară, fapt care ar fi însemnat un dezastru electoral pentru PNL", a continuat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel