Chirieac: În acest moment România are două probleme fundamentale

Bogdan Chirieac spune că în acest moment România se lovește de două probleme fundamentale cauzate de lipsa de credibilitate: în justiție și în opoziție. 

"În acest moment, România are două probleme fundamentale: lipsa crescândă de credibilitate a justiției, iar a doua problemă, absența unei opoziții credibile. Partidul Național Liberal este singurul partid credibil din opoziție. Problema este că a obținut 20% din cauza prostiilor pe care le-au făcut, una dintre ele fiind susținerea aberantă a Guvernului Cioloș. Cu 20%, cu toată dragostea, nu faci Guvernul.

Mai departe ai acest partid exotic, USR-ul. Îl admir foarte mult pe domnul Goțiu pentru felul că poate să doarmă pe unde apucă. Dar ce faci, îl aduci ministru la Justiție, la Economie, unde îl pui pe domnul Goțiu?

Mai există și partidul domnului președinte Traian Băsescu acolo unde sunt câteva persoane la care țin personal: Radu Cristescu, Gelu Vișan...  și mai ai... nu mai ai, " a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Mai departe analistul politic a criticat o declarație a șefului PNL, Ludovic Orban. 

"La un moment dat vine domnul Ludovic Orban și face într-adevăr o declarație în care spunea despre PSD diverse lucruri adevărate. Dar mai zice domnul Orban una grea: atacul asupra justiției, dar a folosit alt termen. Care justiție, băi frate? Deci problema în România asta este: justiția nefuncțională. Cum să faci această afirmație, tu, Partidul Național Liberal, în mod natural depozitarul valorilor fundamentale? Acea frază arată că Ludovic Orban încă nu s-a eliberat. El nu este un om liber," a mai spus Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel