Chirieac: Guvernul va fi stabil abia când el va fi noul premier

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, miercuri seară, despre investirea Guvernului Cîțu. 

Întrebat cât de stabil va fi Guvernul Cîțu, analistul politic Bogdan Chirieac a spus că atât de stabilit cât va dori USR-PLUS să fie. 

„Deocamdată l-au luat prizonier pe Ludovic Orban, cred că vor lua prizonier restul Guvernului României.”, a spus Bogdan Chirieac menționând că „negocierea aceea care, cu delicatețe, ne spune că trebuie să rămână în interiorul partidului, n-a rămas... că de asta suntem gazetari.”

Bogdan Chirieac consideră că „nu vorbim despre un guvern stabil” și „nici n-are cum să fie cineva stabil cu USR-PLUS, un partid anti-sistem.”

Chirieac: Guvern stabil - când Cioloș va fi noul prim-ministru 

Despre USR-PLUS, analistul politic a mai subliniat că „am văzut prestația din Parlament de acum patru ani. Consideră că poți să aduci mijloacele de luptă în stradă, demonstrație, manifestație, la nivelul Parlamentului și probabil că vor aduce și la nivelul Guvernului.”

„Cred că guvernul stabil va fi când Dacian Cioloș, probabil în șase luni, va fi noul prim-ministru al României.”, a completat ulterior, Bogdan Chirieac. 

Chirieac: PSD n-avea ce să caute noaptea ca hoții 

De asemenea, în cadrul intervenției de la Antena 3, Bogdan Chirieac a spus că „în privința PSD-ului, eu am o apreciere deosebită pentru domnul Victor Negrescu, în Parlamentul European, dar partidul n-are legătură cu dânsul. PSD, în această operațiune de opoziție responsabilă absolut necesară pentru România când în partea cealaltă ai USR-PLUS, a început cu un eșec catastrofal.

PSD, care niciodată nu trebuia să se atingă de *noaptea ca hoții*, OUG 13 care s-a dat la ora 20.00, nu avea ce să caute ca să legitimizeze pe nu știu pe cine la 3 dimineața în Parlamentul țării. Nu avea ce să caute noaptea ca hoții!”.

„PSD câștigă alegerile, se forțează Constituția, PSD nu este mandatat să încerce formarea unei majorități, apoi se duce să valideze noaptea ca hoții”, a mai spus Chirieac, amintind și de audierile miniștrilor de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel