EXCLUSIV  Chirieac - Gușă, adevărul despre susținerea lui Crin Antonescu: N-am avut încredere

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Consultatul politic Cozmin Gușă și analistul politic Bogdan Chirieac și-au amintit, în interviul live de la DCNews, despre momentele din 2009, când primul l-a consultat pe Mircea Geoană, iar al doilea l-a rugat să-l promoveze împreună pe Crin Antonescu. 

”În 2009, am fost șeful de campanie al lui Mircea Geoană, ca să-mi repar greșeala din 2004 cu Traian Băsescu, l-am consiliat pe Mircea Geoană” a spus Cozmin Gușă, la interviul acordat pentru DCNews. 

”Ții minte că te-am rugat să-l promovăm pe Crin Antonescu, împreună cu prietenul SOV?” l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Cozmin Gușă, care a răspuns afirmativ. ”Nu fiindcă nu l-aș aprecia mult pe Mircea Geoană, doar că nu avea șanse să câștige. Pe undeva ați avut dreptate, Geoană a câștigat, dar cu un rezultat atât de mic, încât Băsescu a putut să întoarcă rezultatul alegerilor” a continuat Bogdan Chirieac. 

”Traian Băsescu a putut să fure suficiente voturi din diaspora ca să treacă peste cele 70.000 de voturi avantaje ale lui Mircea Geoană în România. N-am avut încredere în Crin Antonescu, nu puteam să mă înțeleg cu Crin Antonescu, îi spuneam să nu-l mai înjure pe Geoană, că el n-a furat România și incompatibilizezi electoratele. Îi spuneam, îi spuneam, îi spuneam” a spus Cozmin Gușă. 

Vezi mai mult mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel