Chirieac - Ghiță, DEZVĂLUIRE la Antena 3. "I-am spus acest lucru"

Analistul politic Bogdan Chirieac a povestit ce i-a spus lui Sebastian Ghiță, în urmă cu aproape două decenii, atunci când l-a cunoscut.

"Acum 17-18 ani l-am cunoscut pe domnul deputat Sebastian Ghiță. La vremea respectivă, i-am zis că, în opinia mea, ar trebui să facă avere precum Bill Gates și apoi să vină prim-ministru sau președinte al României. I-am spus: 'întâi fă-ți avere pentru că fără avere nu vei fi un politician de tip occidental. Nu intra în politică pentru a-ți face avere', așa cum se proceda atunci. Domnul Sebastian Ghiță s-a ținut de acest lucru și a intrat în politică abia în 2012. Între timp și-a făcut firmele, managementul. În opinia mea, Sebastian Ghiță este, inclusiv din punct de vedere politic, cel mai bun element al generației sale și rămâne în continuare", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu.

[citeste si]

"Mă aștept ca Sebastian Ghiță să intre, inclusiv la tine în emisiune, prin telefon, în această săptămână și să stați de vorbă. Sebastian Ghiță are o chestiune foarte importantă: extrem de mult curaj. Este printre puținii politicieni, intimi cu sistemul, care a dezvăluit lucruri. Mai sunt și alți politicieni, uneori invocați de Sebastian Ghiță, care tac. Au spus că vorbesc doar dacă îi cheamă Parchetul, nu spun nimic la presă", a mai zis analistul politic în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel