Chirieac, fulminant la adresa lui Lukașenko: "Putin s-a PLICTISIT de el!" Cine e FEMEIA care-i ia locul

Protestele din Belarus continuă, iar mii de oameni își exprimă dorința ca președintele să fie înlocuit. Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat cine ar putea să îi ia locul lui Aleksandr Lukașenko, actualul președinte al Belarusului.

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat cum s-ar putea soluționa problema din Belarus. 

Nu știu dacă puterea străzii va reuși să răstoarne puterea politică, dar puterea Rusiei da. Nu știu cum a pornit manifestația din Belarus. Nu știu dacă a pornit inițial ca o manifestație portocalie, să zicem democratică, venită de peste ocean, impusă de occident, dar, din ce am văzut ieri, Rusia a preluat controlul asupra Rusiei albe, Belarusul. De ce spun asta? În general, manifestațiile portocalii se adresează tinerilor frumoși și liberi, cei cu rețele sociale. Am văzut că cei de la fabrica de tractoare, poporul muncitor, acela care nu prea e pe Facebook, pe rețelele sociale, i-a spus lui Lukașenko: pleacă acasă, ne-am săturat de tine. Aici cred că este influența Rusiei. Cred că zilele lui Lukașenko sunt numărate. Vladimir Putin s-a plictisit de acest dictator și probabil că și noul candidat, Svetlana Tihanovskaia, va fi cea care îi va lua locul. E cam ce trebuie. Iar cine crede că Belarus va ieși din sfera de influență a Rusiei înseamnă că nu cunoaște suficient zona”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel