Chirieac: Este o lecție de politică pe care Băsescu a oferit-o lui Ponta

basescu ucraina
basescu ucraina

Bogdan Chirieac a comentat declarațiile pe care Traian Băsescu le-a făcut la scurt timp de la încheierea ședinței CSAT care a avut loc duminică, 2 februarie.

"Traian Băsescu l-a pus implicit într-o poziție delicată pe Victor Ponta. În timpul catastrofei aeriene, șeful statului era în Israel, iar premierul era la televiziune și după aceea la o întâlnire cu niște ziariști. Traian Băsescu a reproșat lipsa de coordonare.

De asemenea, președintele a insistat asupra faptului că șefii militari ai Serviciilor Secrete - în afară de Opriș, i-a mai citat și pe d-nii Coldea, de la SRI și Predoiu, de la SIE - nu pot fi schimbați la ordin politic. Ceea ce înseamnă că domnii aceștia vor fi trup și suflet cu Traian Băsescu, nu cu Victor Ponta! A  fost o lecție de politică pe care președintele i-a oferit-o premierului", a explicat Bogdan Chirieac.

Traian Băsescu a mai făcut o declarație foarte importantă: "Instituții ca MApN, Directia de Informații a Apărării, SRI, SIE, Aviația militară, când s-au aflat în diverse situații de urgență și au fost sub coordonarea mea, ne-am atins obiectivele. Două dintre situații sunt arhicunoscute: eliberarea ziariștilor din Irak și aducerea în țară a lui Omar Hayssam".

Legat de acest subiect, Bogdan Chirieac a spus: "Traian Băsescu a zis că atunci când dânsul a coordonat ceva, rezultatele au fost pe măsură. Când nimeni nu a coordonat nimic, rezultatele au fost dezastruoase".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel