Chirieac: El este SINGURUL care se poate ocupa de Guvern. Cîțu, o eroare

Bogdan Chirieac a explicat de ce Florin Cîțu va fi noul premier dacă președintele Klaus Iohannis va cere acest lucru, indiferent de votul din Parlament. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat în direct la România TV dacă și de ce este Florin Cîțu varianta agreată și susținută de către președintele Klaus Iohannis. 

”Se pare că președintele nu are încotro. Este o variantă rea. Florin Cîțu nu va fi capabil să gestioneze un Guvern format din trei partide, chiar patru, pentru că USR și PLUS nu sunt perfect integrate. Și PNL-ul acum este împărțit în aripi și aripioare. Deci nu cred că greșim deloc dacă spunem că va fi din nou convenția democratică din nu știu câte partide. Se repetă istoria din 1996 - 2000, dar fără o personalitate care a ținut lucrurile sub control, fără președintele Emil Constantinescu. Este o eroare numirea domnului Cîțu în funcția de prim-ministru. Cel care trebuie să se ocupe de acest Guvern, dacă se insistă pe încălcarea Constituției și nu este cineva de la PSD, singura personalitate capabilă s-o facă astăzi este premierul Ludovic Orban. El a reușit să conducă România într-un an foarte dificil cu tot felul de personalități băgate pe gât, de la Violeta Alexandru la Monica Anisie și la ce mai era prin Guvern pentru că nu putea să-i dea afară, pentru că urmau alegerile. Deci Florin Cîțu este o soluție proastă și vom constata lucrul acesta în câteva săptămâni. Dacă președintele Iohannis a spus Cîțu, atunci va trece prin toate examenele. Din nefericire, s-a anulat parlamentarismul și chiar rezultatul alegerilor”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel