Chirieac, după ieșirea lui Ponta: ”Dacă lucrurile stau așa, e un atentat la siguranța națională”

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, luni seară, prima ieșire publică a premierului Victor Ponta de după revenirea acestuia din Concediu.

Bogdan Chirieac a catalogat ca fiind ”extrem de gravă” afirmația premierului, conform căreia ar fi fost supravegheat de o agenție privată în timpul concediului. Dacă spusele lui Victor Ponta se adeveresc, putem vorbi de un ”atentat la siguranța națională”, a continuat analistul politic.

”În legătură cu declarația făcută de dl prim-ministru, că un site a plătit o agenție de detectivi să-l urmărească, mie mi se pare o afirmație extrem de gravă. Deci, dacă lucrurile stau așa, înseamnă că e un atentat la siguranța națională.

Primul-ministru al unei țări, în speță al României, cred că nu poate fi urmărit de către oricine, fiindcă dacă poate fi urmărit, înseamnă că poate fi și lovit, poate fi și umilit ... . Eu știu? Îi dădea cineva cu o sticlă de cerneală în față sau o chestiune de genul acesta, nu mă gândesc la alte lucruri mai grave.

Sunt genul de declarații pe care, dacă le faci, trebuie să ai acoperire deplină pentru spusele tale”, a comentat analistul politic, la Realitatea TV.

Vezi aici declarația premierului: Victor Ponta aruncă bomba: ”Am fost supravegheat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel