EXCLUSIV  Chirieac, după gafa lui Voiculescu privind înmormântările: Problema este alta

Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a sesizat „o problemă” la 24 de ore de la gafa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus la "Deferiţi mass-media" de la DCNewsTV, după gafa ministrului Sănătății privind morții înmormântați după protocolul Covid-19 că „problema nu e Vlad Voiculescu.”

„Problema este că la 24 de ore după eveniment, președintele Klaus Iohannis, în fața unei blasfemii - batjocorirea morților din familiile românilor, nu a ieșit să facă o declarație și să condamne incompetența. Premierul nu a ieșit să anunțe că din acest moment Vlad Voiculescu nu mai face parte din Guvernul său.”, a spus Bogdan Chirieac. 

Chirieac a menționat și faptul că „USR-PLUS nu au ieșit într-un comunicat comun că deplâng, sunt triști, sunt preocupați de faptele ministrului de la Sănătate.”

„Nici pomeneală de așa ceva! E ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce o parte a presei fierbe. Cealaltă parte a presei nu a tratat subiectului.”, a subliniat Bogdan Chirieac la DCNewsTV.

Amintim că Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a cerut scuze după ce a făcut mai multe declarații în care a negat că într-un ordin al MS scrie că persoanele decedate în urma infectării cu virusul Sars-CoV-2 se înmormântează fără haine. El a preluat o informație greșită și a insistat asupra ei. 

Vineri, premierul Florin Cîțu a spus, referitor la subiect, că „am văzut că a făcut o declarație (n.red. Vlad Voiculescu), apoi a venit și și-a cerut scuze. Am discutat cu el, voi mai discuta. (...) Ați văzut că vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal cu declarații de presă. Va veni și în continuare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel