Chirieac, după discursul lui Ponta: Fac o nouă predicție

Darius Muresan / 16 iun 2017 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că discursul lui Victor Ponta din această seară a fost ”excepțional”. Mai mult, după ce DC News a prezis în exclusivitate moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu, Bogdan Chirieac vine cu o predicție sumbră pentru Liviu Dragnea în cazul în care moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu nu va trece.

”Ne aflăm în plin proces de preluare a puterii în PSD de gruparea Ponta-Grindeanu. Ponta, excepțional. Foarte sigur pe el, om politic, se vede experiența. Extrem de dinamic, va avea rolul hotărâtor. Există tot mai puține șanse ca moțiunea să treacă.

Fac din nou o predicție: Dacă Guvernul Grindeanu rămâne, cu domnul Ponta alături, care nu va lua o funcție în Guvern, va viza probabil postul de președinte al Camerei Deputaților, 95% din parlamentarii PSD vor spune că nu l-au cunoscut și nu l-au dorit pe domnul Dragnea.

Ponta a avut un discurs impecabil, ca om politic. S-a adresat cetățenilor și poporului PSD.

Domnul Ponta, în această seară, a susținut un discurs inclusiv pentru membrii PSD. Țintește către lideri din teritoriu și parlamentari PSD. În acest moment are loc o întreagă operațiune de captare a influenței parlamentare”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

loading...

Te-ar putea interesaloading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11