Chirieac, despre transformarea lui Cîțu: Nu va mai putea trece pe sub Arcul de Triumf. PNRR, măsura eșecului Guvernului

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre PNRR, situația politică din România, dar și despre crizele de la nivelul Capitalei.

Prezent la postul de televiziune Metropola TV, la emisiunea „Retrospectiva săptămânii” moderată de George Ciubotaru, Bogdan Chirieac a subliniat că „PNRR-ul este măsura eșecului acestui Guvern”.

„Asistăm la o transformare spectaculoasă a premierului României, de miercuri, de când l-am văzut pe coridoarele Parlamentului fugind efectiv de presă. Asta dovedește că Florin Cîțu s-a așezat bine în scaun și capul său a început să se umfle. Cred că în curând Florin Cîțu nu va mai putea trece pe sub Arcul de Triumf pentru că nu-i încape capul și va trebui să ocolească pe la Piața Arcului de Triumf. Pentru că dânsul este foarte important”, a apreciat Chirieac.

Analistul politic e de părere că „banii din PNRR nu vor fi luați”. „Domnul Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, numit în trecut de presa “ticăloșită”, Ministrul O Fonduri, nu poate desena un plan viabil”, a adăugat Cihrieac. Acesta nu consideră că actualul guvern are capacitatea administrativă de a desena un astfel de plan, referindu-se la PNRR. 

Situația din Sectorul 1 și din București

Vorbind despre situația de la Sectorul 1, în cadrul aceleiași emisiuni de la Metropola TV, Bogdan Chirieac a mai precizat că „românii trebuie să-și asume votul pe care l-au dat” în ceea ce o privește pe Clotilde Armand. 

„Dacă Sectorul 1 a devenit o groapă de gunoi, dacă Bucureștiul este o groapă de gunoi care aleargă după groapa de la gunoi de la Sectorul 1, lucrul acesta se datorează votului cetățenilor”

”Faptul că se alege praful de noi este o consecință a votului pe care l-am exprimat liber. Atunci când era Gabriela Firea primar, dacă se tăia apa la un bloc, nu la o mie, era dezastru pe internet, pe străzi, lumea își rupea părul din cap, venea cu ligheanul doamna ministru Alexandru.

Acum, când o mie de blocuri nu au apă calda și nu au avut nici căldură în iarna, n-am văzut pe nimeni nervos în stradă”, a mai precizat Bogdan Chirieac.

”Eu nu cred că se va repara ceva în București. Ar fi trebuit să înceapă cu gropile de pe marile bulevarde. Au început să aibă nume gropile în București (...) Câtă vreme Nicușor Dan își face cuib de păsări în freză, cu siguranță nu vor repara conductele de apă caldă. Cred ca trebuie să ne obișnuim că o sa avem o gaură în administrarea Bucureștiului în următorii 4 ani”, a conchis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel