Chirieac, despre refacerea USL: Ștampila PNL se află la Antonescu

O posibilă refacere a USL în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Victor Ponta, dar și declarația fostului ministru de Interne, Radu Stroe, care a salutat nominalizarea lui Tăriceanu la șefia Senatului au fost comentate de către analistul Bogdan Ghirieac.

"Declarația lui Radu Stroe denotă același nivel avansat de inteligență ca și atunci când a spus «Regret că a avut loc catastrofa aeriană în timpul mandatului meu». În privința refacerii USL în jurul respectivilor domni, eu aș saluta acest lucru, dar până acum nu-mi explic mecanismul prin care se poate reface USL-ul, fiindcă ștampila PNL-ului continuă să se afle la domnul Crin Antonescu în locul căruia s-a cocoțat domnul Călin Popescu Tăriceanu", a declarat Chirieac.

"Trădarea are prețul său. În cazul de față este făcută de SPP și mașină cu girofar pentru un birou foarte mare, pentru că biroul președintelui Senatului este enorm pentru  domnul Tăriceanu. Regretabil este că domnul Tăriceanu este liberal autentic, sau era. Adică dânsul este născut  liberal, nu este făcut.

În privința refacerii USL, sigur că aș saluta acest lucru, dar nu văd cum", a mai precizat Chirieac.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel