Chirieac despre plecarea lui Schnecker: În România, campaniile se câștigă în stil românesc

Analistul Bogdan Chirieac a comentat informația potrivit căreia  Niels Schnecker a decis să părăsească staff-ul de campanie al lui Crin Antonescu. Stilul american în  România nu ține, spune Chirieac.

[caption id="attachment_420531" align="alignnone" width="640"] Foto: Agerpres[/caption]

Motivul plecării lui Niels Schnecker nu este decât cel oficial anunțat, a declarat Bogdan Chirieac la RTV. "Domnul Niels Schnecker vedea campania electorală în stil  american, iar în România campaniile se câștigă în stilul românesc. De altfel, sunt doi celebri consultanți americani care fac campanii prin România, domnul  Silberstein și domnul Finkelstein, împreună cu un director de ziar de la noi, din 2004, și din 2004 pierd toate campaniile. Și campania domnului Năstase, și campania domnului Tăriceanu din 2008. Acum s-ar apropia de domnul Ponta, dar eu sper că totuși  nu. Stilul acesta american nu ține în România.

Și domnul Geoană a încercat o campanie în stil american, și la Primăria Bucureștiului în 2004, și la prezidențialele din 2009. Este o diferență culturală, chiar dacă mâncăm McDonald's și bem CocaCola, România nu este America", a mai declarat Bogdan Chirieac.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel