Urmărește emisiunea live


Chirieac, despre o posibilă revenire a lui Băsescu în politică

Revenirea lui Traian Băsescu pe scena politică este un subiect intens dezbătut în presă în ultima perioadă.

Întrebat la România TV dacă odată cu închiderea Dosarului Flota, fostul președinte va reveni în prim-plan, analistul politic Bogdan Chirieac a opinat: "Dosarul Flota nu l-a împiedicat pe Traian Băsescu să ajungă primar. De asemenea, nu cred că l-ar fi jenat nici acum. După părerea mea, în cazul unui dezastru politic în România, Traian Băsescu are suficientă notoritate pentru a reveni în prim-plan. Altminteri... eu nu îl văd".

Ce a spus profesorul Andrei Țăranu

Profesorul Andrei Țăranu a precizat, într-o intervenție la România TV, vineri seară, că Traian Băsescu nu are de ce să vină în politică.

"Nu văd de ce Traian Băsescu are, în acest moment, de ce să vină în politică. Nu știu ce ar putea să spună. Nu poate să zică nimic nici despre Dosarele Microsft și EADS pentru că este vorba despre informații clasificate. Traian Băsescu probabil ar reveni în prim-plan doar pentru a face glume. Este un om normal. Poate să meargă la Berăria H, poate să-și plimbe nepoatele și cam atât", a spus și profesorul Andrei Țăranu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel