Chirieac, despre Iohannis: Spun un lucru foarte greu acum

Klaus Iohannis si Viorica Dancila
Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor. Perioada de interimat la cele două ministere expiră pe 20 februarie. 

Eu cred că România este victima unui război hibrid, așa cum nu s-a mai întâmplat cu niciun stat, dacă mă întrebați, din Europa centrală și de Est după prăbușirea comunismului în 1989.

E victima unui război hibrid atât cu mijloace interne, cât și externe. Eu cred că, în momente atât de dificile, trebuie să te gândești doar la judecata istoriei. Spun un lucru foarte greu acum: dacă președintele Klaus Iohannis refuză dialogul cu Guvernul, trebuie începute procedurile de suspendare. În momentul acesta, trebuie să faci ceea ce este bine pentru țară și pentru națiune. Poți face referendum pentru demitere odată cu alegerile europarlamentare".

Cel mai probabil, președintele Iohannis va fi repus în funcție, dar, în acest interval de câteva luni, poți să normalizezi țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel