Chirieac, despre frământările din PSD: Acest lucru va ajuta foarte mult partidul

Dăncilă
Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Viorica Dăncilă, Paul Stănescu și Niculae Bădălău, dar și despre reforma PSD.

"Din nefericire, doamna Dăncilă nu a avut șansa unei campanii electorale potrivite, fiindcă s-a dus pe mesajul pozitiv care nu valorează nimic, în timp ce în partea cealaltă a fost un mesaj profund negativ. Ei (n.r PSD) au venit cu realizări, în partea cealaltă s-a venit cu fake news-uri și fake news-ul a punctat mult mai bine. A doua chestiune, faptul că domnul președinte Iohannis a convins-o pe doamna Dăncilă... bine, o fi convins-o, dar Congresul partidului a votat-o. Deci Congresul a votat-o. Trebuie o analiză în partid", a declarat Bogdan Chirieac, în direct, la România TV. 

Despre Paul Stănescu și Niculae Bădălău

"Mă întrebați dacă Paul Stănescu este influent în partid. Da, este unul dintre cei influenți. Este, pe plan local, un fel de tovarășul Ion Iliescu. La nivel de Olt, la nivel de sudul țării, Paul Stănescu este de acolo. Și figura, și aspectul și toată chestiunea. (...)  Da, Paul Stănescu este un lider foarte influent în partidul comunist. Bădălău este dat puțin de-o parte după declarația nefericită pe care a făcut-o. A crede că domnul Bădălău este dat afară din partid înseamnă că nu e dat afară și are această influență. E scos de sub reflectorul presei, atât, fiindcă partidul are nevoie de el", a mai spus el.

Știri de desfacem ochii mari de tot

"Iar acum, în partid, trebuie făcut un singur lucru și aici doamna Dăncilă are dreptate. Dacă declarațiile din partid vor fi mai rare, acest lucru va ajuta foarte mult partidul fiindcă scena este ocupată de Guvernul Orban, care comite în fiecare zi fapte și vrând, nevrând, morile, presa, acolo se duc. Vedeți că nu trece o zi fără să avem cinci știri de desfacem ochii mari de tot. Dacă PSD vine cu astfel de discuții, sigur că scena politică este acoperită. PSD-ul trebuie să se reformeze și să stea la cutie. Treaba PSD-ului, așa cum stau lucrurile astăzi, o va face Guvernul Orban", a mai adăugat Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel