Chirieac, despre candidatura lui Cîrstoiu la Primăria București: Încep să cred următorul lucru

ID255486_INQUAM_Photos_George_Calin
ID255486_INQUAM_Photos_George_Calin

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Într-un interviu la Prima News, Alexandru Rafila a spus că nu își amintește de Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, deși l-a avut student în facultate. Ministrul a precizat că a avut mii de studenți și nu își amintește de acesta.

„Dânsul mi-a spus că a fost studentul meu. Eu am avut mii de studenți“, a spus Rafila.

„Deci nu-l mai rețineți pe domnul Cîrstoiu“, a adăugat moderatorul.

„Am avut mii de studenți. I-am spus că nu-mi aduc aminte. L-am întrebat ce notă a luat și mi-a spus că a luat nota 10, că peste tot a luat numai nota 10, așa că e clar că microbiologia nu a făcut excepție“, a spus Alexandru Rafila.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat aceste declarații ale ministrului Alexandru Rafila.

„Vă deranjează Alexandru Rafila că e sincer?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Sunt mii de studenți pe care i-a avut. Nu și-l amintește pe domnul Cîrstoiu. Acum, că domnia sa a ieșit foarte mult în evidență - din punct de vedere profesional ieșise de multă vreme în evidență - tot văd că aleargă în urma tuturor.

Dar poate că face un sprint care va rupe totul și va ridica stadionul în picioare“, a spus Bogdan Chirieac.

„Credeți că sunt ceva greșeli de campanie, gafe, după poza din metrou, după declarația premierului, care a spus că „momentan avem un candidat““? a întrebat Berta Popescu.

„Eu nu cred că sunt greșeli de campanie. Încep să cred că profesorul Cîrstoiu e potrivit unde se află domnia sa acum, dar nu candidat la Primăria Generală a Capitalei. Și dacă Joe Biden sau Macron sunt de partea mea să sar la bârnă precum Nadia Comăneci, nu o să pot să sar la bârnă precum Nadia Comăneci. Îl sprijină PSD și PNL la această onorabilă funcție, însă omul nu e de acolo“, a spus Bogdan Chirieac.

Analistul a adăugat că există șansa ca medicul Cîrstoiu „să fie retras“, însă e nevoie de o „decizie politică dură și trebuie pus ceva în loc“.

„Doamna Firea probabil că își dorește să candideze, dar în fața lui Piedone și Nicușor, șansele nu sunt mari. În plus, liderii PSD și PNL vor fi acuzați că l-au retras pe Cîrstoiu în baza unor sondaje care reprezintă poza momentului și au înscris-o în cursă pe doamna Firea. Și dânsa ar avea de înfruntat o situație foarte dificilă“, a mai zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel