Chirieac, despre Black Cube: E singurul dosar din care n-au ieșit stenograme în secunda doi

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut procurorului- șef al DIICOT , în ceea ce privește dosarul Black Cube,  să facă "ce vrea, cum vrea și când vrea, dar să lămurească definitiv și integral această speță". Analistul politic Bogdan Chirieac susține că solicitarea președintelui este una "corectă".  

"Abia aștept să aflu încotro se îndreaptă ancheta asta. Mi se pare foarte corect ceea ce i-a cerut președintele d-lui Horodniceanu. Foarte  corect, fără să încalce nimic. I-a spus: faceți cum știți, dar dați-ne un rezultat în ancheta asta, că de șase luni durează! (...)

Din dosarul Black Cube, până în acest moment, nu a ieșit un fir de ață, nu știm ce e acolo, este singurul dosar din România unde nu au ieșit stenogramele din secunda doi. Acum însă, brusc vedem declarația din Israel. Președintele Iohannis mi s-a părut că a ieșit cu o declarație absolut logică, spunând: dacă SRI dorea să-i protejeze pe cei de la Black Cube, nu-i găseați niciodată. DNA nu avea capacitate tehnică, deci SRI a fost cel care a contribuit la această prindere", a comentat Bogdan Chirieac, vineri seară, la România TV.

Citește și: Klaus Iohannis neagă implicarea preşedinţiei în dosarul Black Cube

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, răspunzând unei întrebări punctuale din partea jurnaliștilor, că nici el și nici Președinția nu au fost implicați în acțiunea Black Cube, catalogând acuzațiile aduse SRI drept caraghioase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel