Chirieac: Declarația lui Băsescu despre Ponta, motiv de suspendare

Băsescu
Băsescu

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că declarația lui Traian Băsescu despre turneul asiatic al lui Victor Ponta reprezintă un motiv de suspendare din funcție pentru șeful statului.

Deși nu se declară adeptul unei noi suspendări, Bogdan Chirieac spune că președintele a jignit China, punând în pericol relațiile României cu a doua economie a lumii.

"Eu nu voi milita pentru o nouă suspendare, dar această declarație este un real motiv de suspendare pentru Traian Băsescu, și îl descalifică. A jignit în mod grav și gratuit China, a doua economie a lumii și singura cu creștere economică. Cea care urmează să fie, conform prognozelor americane, prima economie a planetei în anul 2020.

Victor Ponta a fost primit de președintele și de premierul Chinei. Dacă Traian Băsescu spune că nu a avut mandat de la el, sugerează că au primit un impostor.

Să vii cu o asemenea declarație este extrem de grav. Orice întâlnire pe care domnul Ponta o are cu președintele sau premierul Chinei este unu lucru bun", a declarat Bogdan Chirieac, joi seara, în emisiunea "Tonomatul lu' Ciutacu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel