Chirieac, comparație Voiculescu - Kovesi: Nici măcar președintele Iohannis nu îl poate atinge

Poliția Capitalei încă analizează situația ministrului Vlad Voiculescu, după ce a fost prins fără mască, în vederea aplicării unei amenzi. Cum vede situația analistul politic Bogdan Chirieac. 

"Nici măcar președintele Iohannis nu îl poate atinge"

"Regulile sunt pentru noi, pentru talpă, nu pentru domnul ministru Vlad Voiculescu. De altfel, vedeţi că orice ministru în orice guvern postdecembrist, dacă ar fi fost subiectul atâtor scandaluri, ar fi fost de mult istorie. Vedeţi că domnul Vlad Voiculescu este bine-mersi, la fel de arogant şi dispreţuitor faţă de români. Opinia mea este că va rămâne în continuare în această poziţie. Nici măcar președintele Iohannis nu îl poate atinge, nicidecum primul-ministru Cîțu.

De altfel, este interesant, să ştiţi. O astfel de personalitate noi nu am mai avut în Guvern. Adică cineva de care să nu te poţi atinge, să fie pur şi simplu deasupra legii. Poate doar doamna Laura Codruța Kovesi să mai fi fost în această situaţie. Deşi, până la urmă, aţi văzut că au trebuit să o schimbe, dar domnul Vlad Voiculescu este undeva în aceeaşi zonă.

"Vlad Voiculescu nu poate fi atins"

Orice ar face domnul Vlad Voiculescu, nu poate fi atins. Mai mult, vedeţi că nici nu îl interesează opinia publică, că am văzut sondaje - are 0% credibilitate, că aduce un deficit uriaş şi partidului din care face parte şi coaliţiei aflată la putere. Dânsul nu poate fi atins, iar chestia cu poliţia care îi dă amendă este cel mult o chestiune administrativă. Cum a făcut Ludovic Orban când nici dânsul nu avea mască", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Poliţia Capitalei analizează dacă are dreptul sau nu să dea amendă. Asta analizează! Dacă de undeva de sus li se spune "hai, daţi!"... Deşi Ludovic Orban, surprins fără mască, şi-a dat singur amendă, ca miliţianul pe bicicletă. Nu asta este problema! Vedeţi că acolo nici măcar cu amendă nu poate fi atins domnul Vlad Voiculescu. Este un personaj foarte interesant", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel