Chirieac: Coldea este antrenat să facă lucrul acesta

Roxana Neagu / 13 Martie 2018 / 21:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Analistul politic, Bogdan Chirieac, a vorbit, la Antena 3, despre declarațiile lui Florian Coldea făcute după audierea în Comisia parlamentară ce controlează SRI. 

”Știm bine că dl general Coldea nu putea să vorbească despre nimic din ceea ce știe, ne așteptam la asta încă de azi-dimineață. Dânsul este antrenat să facă lucrul acesta. Dl Coldea, în scurta conferință de presă, ne-a spus despre atribuțiile SRI, punând lupta împotriva corupției într-o paranteză. A spus ”dincolo de lupta anticorupție“, România este o țară sigură, un furnizor de securitate. Pentru numele lui Dumnezeu, vorbim despre profesioniști! Cu siguranță, generalul nu putea să vorbească nimic. Asta s-a și întâmplat. La ce vă așteptați? Să fim serioși! Generalul n-a ieșit cu vreo problemă în plan juridic sau al statului. Domnul Coldea s-a retras, acum este profesor universitar și are oricând acces în diplomație. Ce putea să spună generalul Coldea? Că Serviciul a fost apreciat de toată lumea, că l-au modernizat radical? E foarte bine totul!” a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Protocoale, ironia lui Bogdan Chirieac

Analistul politic a adăugat: ”În privința protocoalelor, care înțeleg că sunt cam ilegale, s-a sesizat cineva? În afară de Eduard Hellvig care le-a denunțat, și-n momentul acesta s-a revenit mult la normalitate în cadrul SRI, nimeni n-a zis nici ”miau” despre acele protocoale. Am vorbit noi, în presă, despre lucrurile acestea. Se vorbește că sunt ilegale, că CSAT nu are drept de legiferare, și că, în general, ne-au ajutat în lupta împotriva corupției. Cum? Păi, lupta împotriva corupției nu s-a desfășurat bine grație acestor protocoale? Eh, dacă a trebuit un pic încălcată legea din cauza asta, nu e mare lucru”. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23