Chirieac: Chițac a închis Guvernul. Următoarea mutare a lui Iohannis. Cine va fi propus premier

Bogdan Chirieac a făcut o serie de precizări după ce Vergil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus, iar președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările cu partidele prin teleconferință.

Senatorul Vergil Chițac a fost confirmat pozitiv, vineri, cu noul coronavirus. Ulterior, Ludovic Orban a anunțat că nu mai merge la consultările de la Palatul Cotroceni. În acest context, președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările cu partidele prin teleconferință, a anunțat Administrația Prezidențială.

„Senatorul Chițac, fost militar, probabil a infestat mai mulți oameni decât fostul polițist care nu le-a spus autorităților că a fost plecat din țară. Senatorul Chițac a închis Guvernul României, plus președinția", a spus, vineri, analistul Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„În acest moment nu cred că va mai fi o propunere pentru Ludovic Orban (n.r. în contextul consultărilor pentru premierul României). Chiar dacă nu-l mai interesează, președintele s-ar duce la 10 la sută încredere dacă îl mai propune pe Ludovic Orban. Probabil, va fi propus generalul Ciucă, sau Cătălin Predoiu, sau cineva cât de cât valid. Mă refer la numărul de neuroni valizi în cap", a spus analistul.

Președintele ar trebui să declare stare de urgență. Există un risc și aici, fiindcă vom fi conduși de colegii milițianului. Nici așa nu e bine. E corect să rămână doctorul Arafat la comandă, cel pe care voia Orban să-l schimbe", a precizat Bogdan Chirieac, adăugând ulterior: „Măcar Arafat să rămână la comandă și să vedem etapele următoare".

„Vor veni și români din Spania. Nu poți cere autorităților din România să-i izoleze și să îi bage în carantină pe toți. Este imposibil!", a mai spus analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel