Chirieac: Ce urmează după ce Ponta a acceptat candidatura la prezidențiale

Premierul Victor Ponta a acceptat, luni, să candideze la alegerile prezidențiale 2014 din partea PSD, formațiune pe care o conduce din funcția de președinte.

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus că anunțul candidaturii lui Victor Ponta este unul normal și urmează ca cel de-al doilea prezidențiabil important să fie desemnat din partea dreaptă a eșichierului politic.

„Mi se pare un anunț normal. Deocamdată, în cursa pentru viitorul președinte al României avem un prim candidat. Vor fi doi candidați serioși în această cursă, nu vor fi mai mulți”, a comentat analistul politic, într-o intervenție telefonică la România Tv.

Întrebat cine va fi al doilea candidat serios, Bogdan Chirieac a răspuns:

„Cineva din așa-zisa parte dreaptă. Acela va fi, acolo se va da lupta. (...) Înțeleg că mâine, la PNL, se hotărăște. E dl Iohannis sau e dl Antonescu. Înțeleg că PDL ar accepta să fie din partea PNL candidatul la Președinție.

Deci aceștia sunt candidații. Știm, cunoaștem. Pe dl Victor Ponta îl cunoaștem, cu bune, cu rele. Nu ne face o surpriză, să ne dea pe spate dacă ajunge președintele României. Anunțăm faptul că avem un prim candidat valabil. Ponta e un candidat valabil la Președinția României”.

„Cât mai face dl Victor Ponta nefăcute, și face, totuși, nu e un candidat gen Băsescu, care să țină România în loc zece ani de zile. Dacă mai vine încă un candidat, atunci avem o garanție pe viitorii cinci ani că nu o să mai trăim ce am trăit în acești zece ani”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Vezi și: VICTOR PONTA a acceptat candidatura la PREZIDENȚIALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel